Известие

Collapse
No announcement yet.

търся алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
    това не кола , а касичка.тая но пинко няма начин да не е хубава - тя не е много карана , че все в сервиза е стояла като чета.Аз един приятел имам само с алфа 166 -преди 4 месеца я купи и си чуди кво да я прави/не върви вече/ , ама той малко не е наред с главата.Нормален човек не си купува тоя автомобил - той си е изгъзица , за кушия тоже не става - тежка лимузина и малките въшки с яки мотори я късат.Може някъкъв имидж да прави не знам - има тръпка в тая марка.Аз исках да си купувам такава и като прочетох поста цени и части - паднах от коня!Всичко извън мотора боклук/ключалки , турбота, окачване .../.Само истински фенове карат тая кола или безхаберници дето са я взели че има екстри + навигация/дет за нищо не служи в бг ама е фаца/.И в двата варианта нема оттърване после от нея - продажбата не е на загуба , а на безценица.Аз тия дето дават на пинко 13 к , ма той не им я дава - грам не вярвам някак си.
    За състоянието на една кола доголяма степен зависи от зад кормилното устройство.Ако ти си мундар и колата щети е такава. Аз съм нормален човек и съм направил разумния избор с тази кола , а относно боклука явно не разбираш много от съвременно автомобилостроене.НЕ САМО ЕКСТРИТЕ ПРАВЯТ ТАЗИ КОЛА ДОБЪР ИЗБОР!!!!!!!!!!!!! Успех приятелю
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
      Само двигателя със скоростите
      Без акциз е колата... така каза човека...
      Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
      Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

• да - аз искам да се возя , а не да вися в сервиза
        кола купена за 10к да даде фира в ремонти за 2 г -6-8к не е автомобил - и от коли разбирам доста /от хамел със сигурност повече/
        За да имаш 166 не е зле да си подсигурен с втори автомобил - нема пеша да ходиш до сервиза да наглеждаш текущите ремонти
        Въпреки всичко аз си харесвам алфите - проблема е , че 166 е голяма набутвация
        Last edited by ivo_63; d.m.y г., 15:08.
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
        Peugeout 2.2 HDI 133+++
        Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
          да - аз искам да се возя , а не да вися в сервиза
          кола купена за 10к да даде фира в ремонти за 2 г -6-8к не е автомобил - и от коли разбирам доста /от хамел със сигурност повече/
          За да имаш 166 не е зле да си подсигурен с втори автомобил - нема пеша да ходиш до сервиза да наглеждаш текущите ремонти
          Въпреки всичко аз си харесвам алфите - проблема е , че 166 е голяма набутвация
          Избора си е твой, парите са си твои, бъди щастлив с бъдещата си кола !
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Какво значи набутвация. Сякаш незнаеш че 166 е наи-великия автомобил. Развалят се тия неща които не са сменяни откакто е станал автомобил, защото са мн скъпи. Но за такъв автомобил е нормално. Според мен и за колкото пари да купиш 166 - пак са малко...
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F0%EE%EC%E5%EE
              алфа 166 2400 жтд 1999

Comment

• Някои хора искат да карат 166, а да поддържат Лада! Ясно е, че няма как! Купуваш си за тия пари 2 пъти по-нова Фиеста и нямаш ядове.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• На снимките червената 166 изглежда мн добре. Сега излизам да покарам малко ,пък може и да я засека...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
                    търся алфа 166 моля ако някои продава нека пише моля
                    ето и от мен една колега http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E%EC%E5%EE+166
                    алфа 166 2400 жтд 1999

Comment

• Тука също има една уж читава - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36862
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                        Тука също има една уж читава - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36862
                        Какво уж читава, не я ли виждаш... не е правено нещо по нея поне 2 години
                        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Нали собственика е за
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от vazi Покажи съобщение
                            търся алфа 166 моля ако някои продава нека пише моля
                            ето колега продавам я спешно разгледаи линка http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E%EC%E5%EE+166
                            алфа 166 2400 жтд 1999

Comment

• Колегата vazi се е убил да търси 166-ца под дърво и камък само вижте колко поста има в темата и от кога са 8 страници спам . .
                              Last edited by code; d.m.y г., 20:02.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X